keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Megapostaus

Kuten jo ekassa blogitekstissä kerroin olen todella huono muistamaan, että tätä pitäisi päivittää joskus. Noh parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Sitä paitsi toisaalta miulla on ollut niin kauheaa hässäkkää ja häsläämistä viime viikot, että ei oikein ehtinyt. No mut tässä tulee vähän päivitystä.



15-17.11.2013 MNF

Olin nyt elämäni ensimmäistä kertaa Turussa Maata Näkyvissä-festareilla mein seurakunnan kanssa. Festarit olivat pitkät, mutta todella antoisat. Kävin perjantaina katsomassa kahta suosikkibändiäni Deuteronomiumia ja Theocracya. Molemmat bändit heittivät noin tunnin keikan ja nautin joka hetkestä. Olen siitä vähän erilaisempi kuin muut seurakuntani nuoret, että mie tykkään tuosta vähän raskaammasta gospelmusiikista.
Deuteronomium

Theocracy


Lauantaina lähdettiin melkein koko kööri kierteleen Turkua. Käytiin kauppahallissa ja vähän shoppailemassa sekä tietenkin Aurajoki tuli nähtyä :D Sain toimia epävirallisena turistioppaana, kun jonkin verran muistin Turusta noita paikkoja vaikka siitä onkin kohta jo 14 vuotta kun olen siellä viimeeksi ollut. Lauantai oli muutenkin vähän "turha" päivä kun me vaan hengailtiin käytävillä ja käytiin katsastamassa illan viimeinen show, jonka isoin artisti ei oikein ollut meidän mieleen.
Naantalin Auringon kahviossa käytiin vähän herkuttelemassa

Aurajoki, sisältää myös vettä

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa? 
Sunnuntaina sitten olikin kolmas bändi, jota mie odotin kovasti eli HB. Olin ihan eturivissä ja keikka oli kyllä niin mahtavuutta. Loppukonsertin jälkeen lastauduimme bussiin ja kotimatka kohti Lappeenrantaa alkoi. Reissu oli mukava, mutta myös todella uuvuttava. Saa nähä oonko ensi vuonna mukana ;D
HB
Festareiden jälkeen olikin sitten paluu normiin työviikkoon. Sain tosin kyllä tietää tällä välin, että miut on hyväksytty opiskelemaan Saimaan ammattiopisto Sampoon lähihoitaja-koulutukseen! Hieman jänskättää, mutta tammikuussa varmaan vielä enemmän kun koulu alkaa. Lauantaina ja sunnuntaina olin pienten leirillä Tuosassa eli 1-4 luokkalaisten muksujen kanssa. Vauhtia riitti! 
Lattiakuvahartaus

Tehtiin kipsistä taidetta

Saimaa on vaan niin kaunis

Tuosa

Millainen on kiva leiri?

Sunnuntaina aurinkokin tuli tervehtimään meitä
No tämmöinen megapostaus. Lähden nyt viikonloppuna Tallinnaan ihanien neitosten kanssa, että jos vaikka muistaisin reissun jälkeen tehdä uuden tekstin ettei tuu tämmöistä megapläjäystä kerralla. Kiva jos jaksoit lukea loppuun asti ! :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti